Prvenstvo Hrvatske Novigrad 2018.

Facebook fotografije

Pratite rezultate sa PH u Noivigradu uživo na portalu Hrvatskog karate saveza : LINK.

Fotografije sa PH možete pogledati na facebook stranici karate saveza “HKS Slike” ili slijedeći link na službenim Facebook stranicama HKSa “Hrvatski karate savez”.

Nova pravila natjecanja

Ovih dana smo dobili finalnu izvedbu novih pravila važećih od 1.1.2019. godine. Ova pravila bi trebala vrijediti do OI i primjeniti se na njima. Svjetujemo Vam da ih dobro proučite jer će se po njima suditi već na prvim natjecanjima početkom godine.

Zagreb karate fest

Poštovani prijatelji karate sporta,
čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 16. Zagreb karate fest koji će se održati u nedjelju, 25.11.2018. godine u dvorani Doma sportova u Zagrebu. Nadamo se da ćete sudjelovati u ovom dugogodišnjem sportskom događaju koji završava sa spektakularnim revijalnim ženskim turnirom TOP TEN na kojem nastupaju 10 najboljih seniorki svijeta.
Hrvatski karate klubovi se prijavljuju preko portala HKS-a (detalji u pozivu) ili mogu ispuniti prijavnicu (u pozivu) ili poslati je na našu mail adresu: zagrebkaratefest@yahoo.com, a međunarodni klubovi mogu izvršiti prijavu samo preko prijavnice na mail.
NAPOMENA: Zbog interesa trenera, odlučili smo uvesti kategorije KADETKINJE BORBE EKIPNO  i KADETI BORBE EKIPNO kao svojevrsna provjera nastupa prije PH borbe ekipno koje se održava za tri tjedna.
Vidimo se u Domu sportova u Zagrebu!

Rezultati natjecanja

Pratite rezultate natjecanja na našem HKS portralu.

Pratite ih na ovom linku –> Link

ili jednostavno preslikajte ovaj URL u vašu tražilicu:

http://www.karate.hr/hks/online/index.php

Svjetsko prvenstvo na TV

Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatski Karate Savez je osigurao da nam se Svjetsko seniorsko prvenstvo u potpunosti približi te da ga i mi u Hrvatskoj doživimo puno realnije.

U suradnji sa Sportskom TV moći ćemo u subotu i nedjelju pratiti direktne susrete za treća, odnosno za prva mjesta.

U privitku Vam šaljemo raspored po kojem će se završni dio SP održavati.

Da Vam skrenemo pozornost da ćemo u subotu U 12,31 moći navijati za našeg IVANA KVESIĆA koji će se boriti za zlato protiv Ukrajinca Valeri Chobotara.

U 18,34 istoga dana za brončano odličje se bori naša mlada šampionka JELENA PEHAR protiv Njemice Bettine Plank.

Zaželimo našim adutima povoljan rezultat i konačnu pobjedu, a Vama svima želimo ugodan provod uz male ekrane .

Što roditelj ne treba raditi na natjecanju?

Ovo je članak koji je objsavio jedan naš poznati član i bivši državni reprezentativac.

Saznajte o čemu se radi i tko ga je napisao 🙂

Klik na fotku i…

Uživajte!

 

PRELIMINARNA RANG LISTA upisi u srednje škole

KLUBOVIMA HKS-a
Prijavljenima za sportska odijeljenja

Poštovani članovi,

Na temelju raspisa Hrvatskog karate saveza i Središnjeg državnog ureda za šport RH glede postupka upisa učenika sportaša u srednje škole – šk.god 2018/2019., u prilogu e-pošte dostavljam Vam preliminarnu rang listu koja je sastavljena na temelju dostavljenih rezultata za pojedine učenike-sportaše koji se nalaze na popisu SDUŠ RH. Svi rezultati su provjereni u arhivi saveza, te je komisija dodijelila bodove prema razrađenim kriterijima od br 1 – 9

Za učenike sportaše za koje njihov matični klub nije dostavio ostvarene rezultate kako je traženo u dopisu poslanom 01.06.2018. godine, komisija ih nije uvrstila u rang listu te pored njihovog imena nije iskazan rang.

Prema naputku SDUŠ RH, rangirani učenici-sportaši putem svojih matičnih klubova mogu pismeno prigovoriti sa obrazloženjem na sastavljenu preliminarnu rang listu najkasnije do 18.06.2018. godine.
Komisija će uzeti u obzir svaki prigovor i dati pojašnjenje, te će se 20.06.2018. izraditi završna rang lista na koju više nema pravo prigovora te se ista šalje SDUŠ RH.

Ukoliko imate pitanja slobodno kontaktirate tajništvo saveza, ali Vas molim da to bude isključivo pisanim putem kako bi se svaka komunikacija oko navedenog predmeta čuvala u arhivi saveza.

Također, ukoliko nešto nije jasno prilikom zbrajanja bodova i konačnog rangiranja na rang listi slobodno kontaktirate tajništvo.

Sportski pozdrav,

Davor Cipek, tajnik

Sudački seminar Opatija 2018.

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Ovaj vikend u Opatiji održan je seminar i ispit za nove suce i viša sudačka zvanja . Polaganju je pristupilo devetnaest polagača. Održan je seminar iz sudačkih pravila WKF-a, Kata praktični dio i predavanje o gestama i ponašanju na natjecanju. Nakon toga održan je pismeni dio ispite te praktični dio iz Kata. U nedjelju je održan tradicionalni 19. Opatija cup na kojem su polagači imali praktični dio ispita iz suđenja.

Čestitamo na položenim zvanjima!

Posebno se zahvaljujemo Dragutinu Galini i KK Opatija na tehničkoj organizaciji ovog seminara.