Preliminarna rang lista-upisi u školu

Rang lista

U dokumentu koji je u pdf.formatu pod nazivom „Obrazac kriterija športske uspješnosti 2017 2018“ možete vidjeti na osnovu kojih natjecanja-kriterija je Komisija saveza sastavila PRELIMINARNU RANG LISTU uspješnosti.

U dokumentu „Preliminarna Rang lista KARATE 13062017“ možete vidjeti poredak kandidata.

Obrazac kriterija

Preliminarna rang lista sastavljena je na temelju ostvarenih rezultata koje su dostavili matični klubovi sportašica i sportaša te čiju je istinistost provjerilo tajništvo saveza u arhivi i pripremilo ih za Komisiju.

Na sastavljenu rang listu može se uputiti primjedba na moguće pogreške koju je potrebno dostaviti putem e-maila tajništvu saveza najkasnije do 19.06.2017. do 10,00 sati u jutro.

20.06.2017. godine tajništvo će dostaviti konačnu RANG LISTU na koju više ne možete dati primjedbu.

Kako se radi o iznimno važnom postupku, apeliram na trenere i odgovorne osobe u klubovima da reagiraju na navedeni dopis kako bi se izradila pravedna i poštena RANG LISTA USPJEŠNOSTI.

Upis Vašeg člana/članice u srednju školu koja ima organizirani sportski razred uveliko zavisi od našeg postupka sastavljanja rang liste, te ne bi bilo dobro da netko ne upiše željenu školu samo zato jer zajednički nismo odradili dobro posao.

Ukoliko imate pitanja i nejasnoća slobodno kontaktirate tajništvo saveza.

Unaprijed Vam se zahvaljujem na razumijevanju i suradnji.

Davor Cipek, tajnik