PRELIMINARNA RANG LISTA upisi u srednje škole

KLUBOVIMA HKS-a
Prijavljenima za sportska odijeljenja

Poštovani članovi,

Na temelju raspisa Hrvatskog karate saveza i Središnjeg državnog ureda za šport RH glede postupka upisa učenika sportaša u srednje škole – šk.god 2018/2019., u prilogu e-pošte dostavljam Vam preliminarnu rang listu koja je sastavljena na temelju dostavljenih rezultata za pojedine učenike-sportaše koji se nalaze na popisu SDUŠ RH. Svi rezultati su provjereni u arhivi saveza, te je komisija dodijelila bodove prema razrađenim kriterijima od br 1 – 9

Za učenike sportaše za koje njihov matični klub nije dostavio ostvarene rezultate kako je traženo u dopisu poslanom 01.06.2018. godine, komisija ih nije uvrstila u rang listu te pored njihovog imena nije iskazan rang.

Prema naputku SDUŠ RH, rangirani učenici-sportaši putem svojih matičnih klubova mogu pismeno prigovoriti sa obrazloženjem na sastavljenu preliminarnu rang listu najkasnije do 18.06.2018. godine.
Komisija će uzeti u obzir svaki prigovor i dati pojašnjenje, te će se 20.06.2018. izraditi završna rang lista na koju više nema pravo prigovora te se ista šalje SDUŠ RH.

Ukoliko imate pitanja slobodno kontaktirate tajništvo saveza, ali Vas molim da to bude isključivo pisanim putem kako bi se svaka komunikacija oko navedenog predmeta čuvala u arhivi saveza.

Također, ukoliko nešto nije jasno prilikom zbrajanja bodova i konačnog rangiranja na rang listi slobodno kontaktirate tajništvo.

Sportski pozdrav,

Davor Cipek, tajnik