Seniorsko europsko prvenstvo Kocaeli 2017.

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Znoj, ozljede, porazi te puno uložene muke i truda označili su proteklo europsko prvenstvo u Turskoj.
Prva pozitivna vijest bila je reizbor našeg predsjednika saveza, Stjepana Čelana, u upravni odbor EKF-a i reizbor na mjesto tajnika europske karate federacije. Drugi uspjeh saveza je postavljanje naših sudaca, Jelene Lučin u žalbenu komisiju prvenstva kao najmlađu sutkinju ikada na tom mjestu i suca Luke Čelana na mjesto koordinatora sudaca. Nakon tih uspjeha nanizali su se i porazi. Nažalost, naši natjecatelji su vrlo loše krenuli, što svojom krivnjom, što krivnjom sudaca. Unatoč lošem početku dobili smo šećer na kraju osvojivši treće mjesto s našom briljantnom muškom ekipom pobjedivši talijansku ekipu s 3:1.
Rezultat naše delegacije je bio izvanredan unatoč gubicima s početka natjecanja. Treninzi su već počeli i idemo dalje put Tokija 2020.

Bravo naši! Najjači smo!!

Linkovi:
HRT sport: Hrvatski karatisti pobjedom nad Italijom do ekipne bronce na EP-u
HRT sport: Karatisti u nedjelju protiv Italije za europsku broncu

 


Zbog vremenske razlike finala u subotu 6. svibnja koja su najavljena u 12h biti će prenošena u 11 sati po hrvatskom vremenu. Popodnevni termin prijenosa je isti, 21:30h.
U nedjelju 7. svibnja prijenos je u 11h po hrvatskom vremenu umjesto najavljenog u 12:00h.

  • 2.5.2017. Javljamo da su naši reprezentativci sretno stigli u Kocaeli, Turska.
    Prvi trening je odrađen, svi su zdravi, spremni i željni nastupa!
  • 7.5.2017. Hrvatska muška ekipa osvojila broncu!!!!! 🙂
  • 8.5.2017. Reprezentacija je sretno stigla doma.

Najjači smo!!