VAŽNO!!! KONAČNA RANG LISTA

Na pažnju: KLUBOVIMA HKS-aHOO-Hrvatski-olimpijski-odbor2Karate Tokyo

Download:
Obrazac kriterija sportske uspješnosti šk god 2016 17
Rang lista Karate sk god 2016 17.xls preliminarno I

Poštovani članovi,

U prilogu email pošte dostavljam Vam Kriterije sportske uspješnosti na temelju kojih se rangiraju učenici sportaši iz Hrvatskog karate saveza, a koji se nalaze na listi Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

U preliminarnoj RANG LISTI rangirani su oni sportaši za koje su matični klubovi prema naputku nacionalnog saveza dostavili najuspiješnije rezultate do 10.lipnja 2016. Popis rezultata je provjeren u arhivi tajništva HKS.

Ukoliko imate primjedbu na sastavljenu rang listu ili bilo kakovo pitanje slobodno kontaktirate tajništvo saveza. Također, skrećem Vam pozornost da savez rangira aktivne natjecatelje, registrirane u savezu za 2016. godinu. Učenici koji su trenirali karate, a nisu više aktivni, tj. nisu registrirani natjecatelji ne mogu biti rangirani.

Primjedbe na prelmnarnu RANG LISTU se upućuju putem emaila karate.tajnisvo@zg.t-com.hr  najkasnije do 17.lipnja 2016. godine.

Tajništvo Hrvatskog karate saveza će KONAČNU RANG LISTU dostaviti Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta prema naputku 20.lipnja 2016. godine.

Sportski pozdrav,

Davor Cipek, tehnički tajnik